Onze Merken

Goede styling verdient goede kledij, en goede kledij vind je enkel terug bij de beste stoffenhandelaars. Na 25 jaar expertise heeft Peter De Meulemeester voor het Atelier zijn beste fabrikanten en leveranciers op zorgvuldige wijze geselecteerd.

Stoffen voor Maatpakken

Voor de stoffen van onze maatpakken bieden we verschillende opties aan. Afhankelijk van je behoefte en comfort van je kostuum, selecteren we de stof. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende leveranciers.

Dormeuil

Dormeuil is een Franse stoffenfabrikant, gelegen in Schotland. Hier wordt de wol nog op traditionele wijze gewassen met het voorziene bronwater van het domein. Hierdoor is er minder kalkaanslag, wat de wol veel zachter maakt en daarom ook gemakkelijker kan geweefd worden. Dormeuil is een zaak waarin artisanale taken nog steeds centraal staan, vermits de wol wordt geweven op een traditioneel weefgetouw. Verdere info nodig? Informeer je op de website!

Emanuel Berg

Emanuel Berg is onze hemdenfabrikant, die gespecialiseerd is in het vervaardigen van hemden op maat. Omdat een stijlvol hemd klasse moet uitstralen, werken we graag met Italiaanse materialen. Emanuel Berg is daarom ook een Italiaanse weverij, die prachtige stoffen aan het Atelier levert. Benieuwd hoe ze aanvoelen? Maak je afspraak eenvoudig online! Wil je graag wat meer info? Neem een kijkje op de website!

Benieuwd welke leveranciers we nog in ons aanbod hebben zitten? Bekijk ze hieronder:

Boek je afspraak

Maak je private afspraak eenvoudig online!

Contacteer ons