Over Ons

Het jaar dat Griekenland tot de Europese Unie toetrad, er een mislukte staatsgreep in Spanje werd georganiseerd en…

1981

Het jaar dat een kledingwinkel in Mortsel haar deuren opende. De kledingwinkel werd gerund door de ouders van Peter, Aimé en Monique, waardoor Peter als jonge knaap de liefde voor het vak met de paplepel kreeg gevoerd. Zo leerde hij alle kneepjes van het vak, en nam in 2000 de winkel van zijn ouders over. De nieuwe trends in herenmode passioneerden Peter, die steeds op zoek ging naar de nieuwste en innoverende modetrends. Uiteraard zonder het oog te verliezen op de klassevolle stijl waar zijn kledingswaren na al die jaren, nog steeds voor staan.

Hard werk beloond, en zo wordt Peter In 2010 uitgeroepen tot één van de pioniers van The Makers - Kostuums op maat. Zo weet hij als geen ander hoe er in een kostuum geleefd en geademd wordt, welke stoffen het beste zitten en welke naden voor het meeste comfort zorgen. In 2021 stond er Peter terug een frisse wind te wachten, en startte hij met Atelier De Meulemeester. Hier werken we steeds op afspraak. We kunnen alvast niet wachten om u te verwelkomen in ons nieuwe Atelier in het hartje van Antwerpen!

“In een tijd waar alles zo snel moet gaan, stop ik even de klok en laat ik mijn klanten graag ontspannen”

Onze missie

Onze missie? Extra tijd creëren. Zo willen we voor onze klanten extra adem- en ontspanruimte creëren wanneer ze op bezoek komen bij Atelier De Meulemeester. We streven ernaar onze klanten goed te laten voelen in de kledij die ze dragen, met het oog op comfort & stijl.

Boek je afspraak

Maak je private afspraak eenvoudig online!

Contacteer ons